Jillis Roelse Strafrecht advocaten - Weteringschans 126 1017 XV Amsterdam T + 31 20 26 00 134 F + 31 65 55 55 288 info@jillisroelse.nl roelse@jillisroelse.nl

Jillis Roelse is strafrechtadvocaat sinds 1999. Zijn praktijk is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Weteringschans 130-I. Vanuit het kantoor in Amsterdam treedt hij voor cliënten op in strafzaken door heel Nederland.

 

Zijn strafrechtkantoor is bekend geworden door zijn bijzondere bijstand in zowel kleine als grote en bekende strafzaken (high impact zaken). Het leverde hem een eervolle vermelding op in de top tien van beste strafrechtadvocaten in het True Crime magazine ‘Koud Bloed’.

 

Zijn cliënten waarderen hem om zijn ervaring, durf en grote betrokkenheid bij hun zaken. Jillis Roelse is een topadvocaat die altijd voor je klaar staat en waarvan je weet dat hij door muren voor je gaat, onvoorwaardelijk en hoe moeilijk de zaak misschien ook lijkt. Hij spreekt heldere taal en laat niet los.

 

Klik voor reviews van cliënten, journalisten en collega strafpleiters op: reviews

 

Naast zijn bijstand in strafzaken krijgt Jillis Roelse steeds vaker het verzoek om adviserend op te treden (zoals het adviseren over compliance, het ondernemingsstrafrecht of in zaken die media gevoelig zijn). 

 

Jillis Roelse heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het specialisme strafrecht. Deze registratie verplicht mr. Roelse om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Jillis Roelse is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Daarnaast is hij columnist voor de misdaadwebsite Crimesite (www.crimesite.nl), blogger voor uitgeverij Sdu en treedt hij als strafrechtdeskundige regelmatig op in diverse radio- en televisieprogramma’s van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). 

In de media

Impact Corona: gedetineerden + voorlopige hechtenis >

Te gast bij NPO Radio 2: 't wordt nu laat >

Herstelrecht toegepast in mega cybercrime onderzoek  >

Blog

5 gouden tips voor de zitting bij de rechter >

5 gouden tips voor het aanvechten van voorlopige hechtenis >

Jillis Roelse Strafrecht advocaten - Weteringschans 126 1017 XV Amsterdam T + 31 20 26 00 134 F + 31 65 55 55 288 info@jillisroelse.nl