Jillis Roelse Strafrecht advocaten - Weteringschans 126 1017 XV Amsterdam T + 31 20 26 00 134 F + 31 65 55 55 288 info@jillisroelse.nl roelse@jillisroelse.nl

Reviews

“Er zijn maar weinig advocaten die een rechter zo kunnen overtuigen. Als mr. Roelse pleit, is de hele zaal muisstil. Wat maakt deze advocaat een indruk.”

- journalist

 

Veel advocaten heb ik gezien. Of waren mijn advocaat, maar voor mij is mr. Roelse echt de beste. Hij is er altijd voor je, hij geeft je altijd hoop. Dat is zo belangrijk. Wat het meest bijzondere is, hij maakt alles wat hij zegt ook gewoon echt waar. Ik heb nog nooit zo iemand ontmoet die zoveel voor jou doet als je in problemen bent. Hij is echt een heel bijzonder iemand.”

- cliënt

 

“Van de een op de andere dag kwam onze zoon in een grote nachtmerrie terecht. Hij werd officieel verdacht van het gooien van molotovcocktails naar agenten van de Mobiele Eenheid. Het waren voor ons als ouders, maar ook voor hem ontzettend zorgelijke tijden. Zijn toekomst als arts stond in 1 klap op het spel. Via via kregen wij het telefoonnummer van mr. Roelse. Vanaf het moment dat wij hem zagen, stelde hij ons gerust en ging hij aan de slag. Wat een verschil met de vorige advocaat. Stap voor stap slaagde mr. Roelse erin om de zaak compleet om te draaien. Onze zoon werd vrijgesproken door de rechtbank, als enige van de in totaal 16 verdachten. Wij zijn mr. Roelse zo ontzettend dankbaar voor al zijn vertrouwen en niet aflatende steun!”

- ouders cliënt

In de media

Impact Corona: gedetineerden + voorlopige hechtenis >

Te gast bij NPO Radio 2: 't wordt nu laat >

Herstelrecht toegepast in mega cybercrime onderzoek  >

Blog

5 gouden tips voor de zitting bij de rechter >

5 gouden tips voor het aanvechten van voorlopige hechtenis >

Jillis Roelse Strafrecht advocaten - Weteringschans 126 1017 XV Amsterdam T + 31 20 26 00 134 F + 31 65 55 55 288 info@jillisroelse.nl