Jillis Roelse

strafrechtadvocatuur

Sarphatistraat 370 - 1018 GW Amsterdam

+ 31 20 26 00 134     + 31 65 55 55 288     info@jillisroelse.nl

Mr. Jillis Roelse

Mr. Jillis Roelse

"25 jaar toewijding aan de beste verdediging in strafzaken."

Mr. Jillis Roelse is strafrechtadvocaat sinds 1999. Zijn praktijk is gevestigd aan de Sarphatistraat 370 in Amsterdam. Vanuit het kantoor in Amsterdam adviseert en verdedigt hij cliënten in strafzaken door heel Nederland.

Zijn strafrechtkantoor is bekend geworden door zijn bijzondere bijstand in zowel kleine als grote en bekende strafzaken (high impact zaken). Het leverde hem een eervolle vermelding op in de top tien van beste strafrechtadvocaten in het True Crime magazine ‘Koud Bloed’.

Zijn cliënten waarderen hem om zijn ervaring, durf en grote betrokkenheid bij hun zaken. Jillis Roelse is een topadvocaat die altijd voor je klaar staat en waarvan je weet dat hij door muren voor je gaat, onvoorwaardelijk en hoe moeilijk de zaak misschien ook lijkt. Hij spreekt heldere taal en laat niet los.

Klik voor reviews van cliënten en journalisten op: reviews

Mr. Jillis Roelse heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het specialisme strafrecht. Deze registratie verplicht mr. Roelse om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Jillis Roelse is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Daarnaast is hij columnist voor de misdaadwebsite Crimesite (www.crimesite.nl), blogger voor uitgeverij Sdu en treedt hij als strafrechtdeskundige regelmatig op in radio- en televisieprogramma’s van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Ook publiceert hij regelmatig opiniestukken in vakbladen en dagbladen, zoals in Trouw, de Volkskrant, het Parool en NRC Handelsblad. 

Heeft u of uw bedrijf advies of rechtsbijstand nodig? Neem dan gerust contact met ons kantoor op. Dat is volledig vertrouwelijk en geheel vrijblijvend.