Jillis Roelse

strafrechtadvocatuur

Sarphatistraat 370 - 1018 GW Amsterdam

+ 31 20 26 00 134     + 31 65 55 55 288     info@jillisroelse.nl

maandag, 27 mei 2024

"Thanks to you he is at home, it changes destinys for people, it surely does. We will be forever grateful for that".

client's familydonderdag, 25 januari 2024

Onderzoek douane sancties handel Rusland

Plotseling was er bezoek van de FIOD & Douane die 'even kwamen vertellen' dat er een onderzoek liep voor het overtreden van sanctie regels 'voor handel met Rusland'. Dit was voor mij en voor ons bedrijf het begin van een hele nare periode. Door advocaat Roelse is hier gelukkig snel een goed einde aan gekomen. Hij kon aantonen dat de zaak echt nooit had mogen beginnen en de douane het flink bij het verkeerde eind had. Wij zijn over zijn enorme inzet heel erg tevreden!


maandag, 20 november 2023

Advocaat bij onderzoek FIOD

Ons bedrijf kreeg te maken met een onderzoek van de FIOD. Dankzij een tip hebben wij toen contact kunnen opnemen met advocaat Roelse. Hij maakte écht het verschil. Enorm bedankt!


woensdag, 3 mei 2023

Bizar goed advocatenkantoor van mr. Roelse. Wat hij allemaal voor je doet, de steun die hij geeft ook aan je familie, is top kwaliteit. Zonder hem hadden we dit nooit gekund!


vrijdag, 31 maart 2023

Heel fijn advocatenkantoor, gelegen vlakbij Artis in Amsterdam. Werkt snel, geeft je hoop, wint. Topkantoor!


donderdag, 19 januari 2023

Wat een super advocatenkantoor is dit! Ik kan iedereen advocaat mr. Roelse aanraden. Hij is heel betrokken, werkt snel. Heel blij mee!


woensdag, 18 januari 2023

Beste mr. Roelse, wij willen u heel erg bedanken voor uw steun, uw werk + het fantastische resultaat vandaag in de rechtbank! Door u is aan deze nachtmerrie eindelijk een einde gekomen, ontzettend bedankt voor alles! 


maandag, 5 december 2022

Helaas kreeg onze onderneming een onderzoek van de Belastingdienst - Douane. Onze bedrijfsjurist heeft hierop advocaat mr. Roelse ingeschakeld. Hij heeft ons weer overeind geholpen: stap voor stap, met oog op de bal & met buitengewoon goed resultaat. Als advocaat Roelse er niet was geweest, dan hadden we nog steeds te maken gehad met alle gevolgen van de Douane. Zeer goed advocatenkantoor!


zondag, 30 oktober 2022

Echt ontzettend goed advocatenkantoor! De kwaliteit die Roelse levert, wat hij allemaal voor je doet, het is indrukwekkend. Je kan hem altijd bellen, je familie ook, je staat er bij hem nooit alleen voor. Alles wat hij doet, is op zeer hoog niveau. Je merkt het aan de rechters en aan de officieren, die gaan heel erg opletten als hij aan het woord is. Ja, wij zijn met uw kantoor heel erg tevreden!


maandag, 17 oktober 2022

Sinds we mr. Roelse hebben ontmoet, hebben we eindelijk het gevoel dat we er niet meer alleen voor staan. Enorm bedankt, voor alles wat u voor ons heeft bereikt!


woensdag, 10 augustus 2022

Wegens een onderzoek van de FIOD heb ik op advies van mijn civiele advocaat, contact opgenomen met het kantoor van mr. Jillis Roelse. Daar heb ik ontzettend veel steun aan gehad. Roelse is een zeer goede strafrecht advocaat, die meteen aan de slag gaat. Hij bespreekt veel met je, is heel duidelijk en je loopt daarna gewoon met veel vertrouwen dat prachtige kantoor aan de Sarphatistraat weer uit. Hij slaagde erin om de hele zaak buiten de publiciteit te houden, waardoor mijn bedrijf kon blijven draaien. Uiteindelijk heeft de FIOD de zaak geseponeerd. Zonder het vakwerk van mr. Roelse was dit niet gelukt!


woensdag, 6 juli 2022

'Via via kregen wij de tip om contact op te nemen met advocaat Roelse. Wij zochten voor het hoger beroep namelijk een nieuwe advocaat, voor best een grote zaak. Over de aanpak van mr. Roelse waren wij gelijk heel erg tevreden! Wij vinden het indrukwekkend hoe mr. Roelse zijn werk doet: hij gaat heel vaak op bezoek, hij geeft van alles een kopie mee. Hij geeft echt steun, echt hoop gewoon dat de zaak goed kan aflopen. Wanneer je hem zo bezig ziet in de rechtbank, zie je hoe goed deze advocaat is. Het leek net een film, zo blij was iedereen toen we hadden gewonnen.'


dinsdag, 28 juni 2022

'Top advocatenkantoor. Zeer prettige ontvangst aan de Sarphatistraat. Geeft je gelijk het gevoel dat er hard voor je gewerkt wordt. En het resultaat wordt altijd geleverd. Laat zien hoe belangrijk het is om een goede advocaat te hebben, die er echt voor gaat. Naar onze mening zeldzaam goede advocaat!'dinsdag, 21 juni 2022

'Het kantoor van mr. Roelse werkt uiterst professioneel. De snelheid en praktische adviezen waren zeer bruikbaar! Daarnaast geeft mr. Roelse direct het vertrouwen, dat je er niet alleen voor staat. Het dossier van de FIOD was enorm, maar Roelse is daar totaal niet van onder de indruk & gaat direct voor je aan de slag. Zijn kantoor steekt in vergelijking met de aanpak van andere fraude advocaten er écht boven uit: supercreatief, prima tarieven + levert verreweg het beste resultaat!'dinsdag, 5 april 2022

'Is betrokken, weet je gerust te stellen en is ontzettend vindingrijk. Dat laatste zorgde voor een vrijspraak, waar ik mr. Roelse niet genoeg voor kan bedanken!'woensdag, 16 maart 2022

“Er zijn maar weinig advocaten die een rechter zo kunnen overtuigen. Als mr. Roelse pleit, is de hele zaal muisstil. Wat maakt deze advocaat een indruk.”

- journalist


dinsdag, 1 maart 2022

'Mr. Roelse truly is a law magician. I could not have done for myself what my lawyer Mr. Roelse did. He represented me in a case, that left me with no hope. To win against the Dutch Prosecutor's Office required not only a deep understanding of criminal law, it required a warrior's spirit. Roelse stood by me, at all times. He is easy to get along with & puts you ánd your family in ease. He is available at áll times and received my family on a Sunday morning. What Mr. Roelse has done for me, I will never forget.'maandag, 21 februari 2022

“Van de een op de andere dag kwam onze zoon in een grote nachtmerrie terecht. Hij werd officieel verdacht van het gooien van molotovcocktails naar agenten van de Mobiele Eenheid. Het waren voor ons als ouders, maar ook voor hem ontzettend zorgelijke tijden. Zijn toekomst als arts stond in 1 klap op het spel. Via via kregen wij het telefoonnummer van mr. Roelse. Vanaf het moment dat wij hem zagen, stelde hij ons gerust en ging hij aan de slag. Stap voor stap slaagde mr. Roelse erin om de zaak compleet om te draaien. Onze zoon werd vrijgesproken door de rechtbank, als enige van de in totaal 16 verdachten. Wij zijn mr. Roelse zo dankbaar voor al zijn vertrouwen en niet aflatende steun!”

- ouders cliënt


donderdag, 10 februari 2022

"Ineens stond de FIOD bij ons in huis. Officier erbij, zes agenten, het hele apparaat. Ze namen alle administratie mee, mijn telefoon, mijn laptop. Ik heb de verhoren van de FIOD heel erg gevonden. 'Waar rook is, is vuur', zeiden ze dan telkens. Zo ontzettend suggestief. Het maakte gewoon niet uit wat je zei, de FIOD geloofde je toch niet. Om de ramp helemaal compleet te maken, was het OM zo vriendelijk om even een persberichtje over de zaak uit te brengen. Nou klaar ben je dan, want hoe leg je dat uit aan je zakelijke relaties? Daarom kan ik mr. Roelse niet genoeg bedanken voor wat hij voor ons heeft betekend. Hij heeft de hele verdediging stap voor stap opgebouwd: zó scherp en zó goed. Alles wat hij in de rechtszaal heeft aangevoerd, heeft de rechtbank volledig overgenomen. Ik zal het nooit vergeten. Ontzettend bedankt!"zondag, 9 januari 2022

“Veel advocaten heb ik gezien. Of waren mijn advocaat, maar voor mij is mr. Roelse echt de beste. Hij is er altijd voor je, hij geeft je altijd hoop. Dat is zo belangrijk. Wat het meest bijzondere is, hij maakt alles wat hij zegt ook gewoon echt waar. Ik heb nog nooit zo iemand ontmoet die zoveel voor jou doet als je in problemen bent. Hij is echt een heel bijzonder mens.”