Jillis Roelse

strafrechtadvocatuur

Sarphatistraat 370 - 1018 GW Amsterdam

+ 31 20 26 00 134     + 31 65 55 55 288     info@jillisroelse.nl

dinsdag, 28 juni 2022

Top advocatenkantoor. Zeer prettige ontvangst aan de Sarphatistraat. Geeft je gelijk het gevoel dat er hard voor je gewerkt wordt. En het resultaat wordt altijd geleverd. Laat zien hoe belangrijk het is om een goede advocaat te hebben, die er echt voor gaat. Naar onze mening zeldzaam goede advocaat!

- cliënt


dinsdag, 21 juni 2022

Het kantoor van mr. Roelse werkt uiterst professioneel. De snelheid en praktische adviezen waren zeer bruikbaar! Daarnaast geeft mr. Roelse direct het vertrouwen, dat je er niet alleen voor staat. Het dossier van de FIOD was enorm, maar Roelse is daar totaal niet van onder de indruk & gaat direct voor je aan de slag. Zijn kantoor steekt in vergelijking met de aanpak van andere fraude advocaten er écht boven uit: supercreatief, prima tarieven + levert verreweg het beste resultaat!

- cliënt


dinsdag, 5 april 2022

"Is betrokken, weet je gerust te stellen en is ontzettend vindingrijk. Dat laatste zorgde voor een vrijspraak, waar ik mr. Roelse niet genoeg voor kan bedanken!"

- cliënt


woensdag, 16 maart 2022

“Er zijn maar weinig advocaten die een rechter zo kunnen overtuigen. Als mr. Roelse pleit, is de hele zaal muisstil. Wat maakt deze advocaat een indruk.”

- journalist


dinsdag, 1 maart 2022

Mr. Roelse truly is a law magician. I could not have done for myself what my lawyer Mr. Roelse did. He represented me in a case, that left me with no hope. To win against the Dutch Prosecutor's Office required not only a deep understanding of criminal law, it required a warrior's spirit. Roelse stood by me, at all times. He is easy to get along with & puts you ánd your family in ease. He is available at áll times and received my family on a Sunday morning. What Mr. Roelse has done for me, I will never forget.

- cliënt


maandag, 21 februari 2022

“Van de een op de andere dag kwam onze zoon in een grote nachtmerrie terecht. Hij werd officieel verdacht van het gooien van molotovcocktails naar agenten van de Mobiele Eenheid. Het waren voor ons als ouders, maar ook voor hem ontzettend zorgelijke tijden. Zijn toekomst als arts stond in 1 klap op het spel. Via via kregen wij het telefoonnummer van mr. Roelse. Vanaf het moment dat wij hem zagen, stelde hij ons gerust en ging hij aan de slag. Stap voor stap slaagde mr. Roelse erin om de zaak compleet om te draaien. Onze zoon werd vrijgesproken door de rechtbank, als enige van de in totaal 16 verdachten. Wij zijn mr. Roelse zo dankbaar voor al zijn vertrouwen en niet aflatende steun!”

- ouders cliënt


donderdag, 10 februari 2022

"Ineens stond de FIOD bij ons in huis. Officier erbij, zes agenten, het hele apparaat. Ze namen alle administratie mee, mijn telefoon, mijn laptop. Op ons kantoor gebeurde op dat moment hetzelfde, maar dat wist ik op dat moment nog niet. Niemand van het bedrijf mocht toen bellen. Ik heb de verhoren van de FIOD heel erg gevonden. 'Waar rook is, is vuur', zeiden ze dan telkens. Zo ontzettend suggestief. Het maakte gewoon niet uit wat je zei, de FIOD geloofde je toch niet. Om de ramp helemaal compleet te maken, was het OM zo vriendelijk om even een persberichtje over de zaak uit te brengen. Dat stond de dag erna in het Financieel Dagblad en in de Telegraaf.  Nou klaar ben je dan, want hoe leg je dat uit aan je zakelijke relaties? Daarom kan ik mr. Roelse niet genoeg bedanken voor wat hij voor mij en onze onderneming heeft betekend. Hij heeft de hele verdediging stap voor stap opgebouwd: zó scherp en zó goed. Alles wat hij in de rechtszaal heeft aangevoerd, heeft de rechtbank volledig overgenomen. Ik zal het nooit vergeten. Ontzettend bedankt!"

- bestuurder (internationale) onderneming 


zondag, 9 januari 2022

“Veel advocaten heb ik gezien. Of waren mijn advocaat, maar voor mij is mr. Roelse echt de beste. Hij is er altijd voor je, hij geeft je altijd hoop. Dat is zo belangrijk. Wat het meest bijzondere is, hij maakt alles wat hij zegt ook gewoon echt waar. Ik heb nog nooit zo iemand ontmoet die zoveel voor jou doet als je in problemen bent. Hij is echt een heel bijzonder mens.”

- cliënt